Zbog vremenskih uvjeta otkazana plovidba na liniji 614 Korčula-Orebić. Zatvoriti

Silba

Brzi brod Antonija

Brzi brod Antonija ima kapacitet za 200 putnika. Atraktivan dizajn broda, dužine 32 metra te širine 10 metara, omogućuje brzo i izuzetno ugodno putovanje u zatvorenom klimatiziranom salonu s udobnim sjedalima. Brzi brod Antonija opremljen je velikim prtljažnim prostorom, pristupom i toaletom za invalide.

Na raspolaganju je bogata ponuda brodskog caffe bara, koji osim napitaka nudi i sladolede, tople sendviče, kroasane, grickalice…

Ukrcajte i svoj bicikl za još lakše istraživanje destinacija na našim rutama

Povedite i svog kućnog ljubimca, katamaran Antonija je „pet friendly“

Cjenik

CjenikOdrasli 12+Djeca (0-12 god.)BicikliLjubimci
Zadar100,00 kn50,00 kn50,00 kn50,00 kn
Rijeka180,00 kn90,00 kn90,00 kn90,00 kn

Napomene uz cjenik:

  • Izražene cijene za relacije vrijede za putovanje u jednom smjeru.
  • Kod kupnje povratne karte zaračunava se popust 10%.
  • Popust za osobe s invaliditetom, studente, umirovljenike i sl. nije moguće ostvariti, jer ova linija nije državna već komercijalna sezonska linija.
  • U cijenu karte uključen je prijevoz prtljage (1 ručna torba + 1 kofer do 20 kg težine)

Prijevoz bicikla

  • Kapacitet prijevoza bicikla ograničen je na 20.
  • Cijena prijevoza bicikla plaća se na brodu prilikom ukrcaja, isključivo u gotovini, valuta kune.

Prijevoz kućnih ljubimaca

  • Kućni ljubimci do 7 kg težine mogu tijekom putovanja boraviti u putničkom salonu, isključivo uz svog vlasnika, ne na sjedalu već pored sjedala vlasnika. Kapacitet prijevoza za kućne ljubimce (pse) teže od 7 kg ograničen je na 2
    mjesta.
  • Cijena prijevoza kućnog ljubimca plaća se na brodu prilikom ukrcaja, isključivo u gotovini, valuta kune.

O Silbi

“Vrata Dalmacije”

Otok Silba najsjeverniji je otok u Dalmaciji, zvan Otokom ljubavi i sreće. Ovaj šumoviti dragulj u zadarskom arhipelagu krasi mnoštvo zavučenih uvala, ali i prekrasnih plaža u naselju. Mjesto Silba smjestilo se u središtu otoka. U najužem djelu široko je samo 700 metara, što posjetiteljima omogućuje da prelaze s jedne strane na drugu u nekoliko minuta.

U mjestu se može pronaći nekoliko kafića, restorana i konoba, a svaki kutak otoka pruža nezaboravno iskustvo te mnoštvo prirodnih i kulturnih zanimljivosti. Najpoznatiji kulturni spomenik je Toreta ili ”Toranj ljubavi”, a ono zbog čega ćete definitivno odlučiti doći na Silbu je činjenica da nema automobila. Silba je ”otok pješaka” na kojem je motorni promet zabranjen, a to omogućava nesmetano uživanje u miru i blagodatima jedinstvenog otoka zvanog Vratima Dalmacije.