Od 29.08.2022 Brod "Melita" na liniji 9406 polazi iz Zadra u 15:00 sati za Zaglav. Zatvoriti

Silba

Silba

Brzi brod Antonija

Brzi brod Antonija ima kapacitet za 200 putnika. Atraktivan dizajn broda, dužine 32 metra te širine 10 metara, omogućuje brzo i izuzetno ugodno putovanje u zatvorenom klimatiziranom salonu s udobnim sjedalima. Brzi brod Antonija opremljen je velikim prtljažnim prostorom, pristupom i toaletom za invalide.

Na raspolaganju je bogata ponuda brodskog caffe bara, koji osim napitaka nudi i sladolede, tople sendviče, kroasane, grickalice…

Ukrcajte i svoj bicikl za još lakše istraživanje destinacija na našim rutama

Povedite i svog kućnog ljubimca, katamaran Antonija je „pet friendly“

O Silbi

“Vrata Dalmacije”

Otok Silba najsjeverniji je otok u Dalmaciji, zvan Otokom ljubavi i sreće. Ovaj šumoviti dragulj u zadarskom arhipelagu krasi mnoštvo zavučenih uvala, ali i prekrasnih plaža u naselju. Mjesto Silba smjestilo se u središtu otoka. U najužem djelu široko je samo 700 metara, što posjetiteljima omogućuje da prelaze s jedne strane na drugu u nekoliko minuta.

U mjestu se može pronaći nekoliko kafića, restorana i konoba, a svaki kutak otoka pruža nezaboravno iskustvo te mnoštvo prirodnih i kulturnih zanimljivosti. Najpoznatiji kulturni spomenik je Toreta ili ”Toranj ljubavi”, a ono zbog čega ćete definitivno odlučiti doći na Silbu je činjenica da nema automobila. Silba je ”otok pješaka” na kojem je motorni promet zabranjen, a to omogućava nesmetano uživanje u miru i blagodatima jedinstvenog otoka zvanog Vratima Dalmacije.

Sezonska linija Zadar–Silba–Rab–Krk–Rijeka i natrag započinje s plovidbom 1.6.2022, a sezonska linija Zadar – Božava (Sakarun) – Silba i natrag započinje s plovidbom 1.7.2022.

Kupite kartu online
i osigurajte svoje mjesto